We repeteren elke woensdagmorgen van 10:30 uur tot 12:00 uur in het mooie clubgebouw van de Muziekvereniging AMDG, Noordveen 21, 9412 AG Beilen.

De ochtend begint met een half uurtje gezamenlijk koffie/thee drinken (voor eigen rekening) en om 10:30 uur begint de dirigent met de repetitie.

Het Swingkoor wordt gedirigeerd en op de piano begeleid door Marinus Scholten. Een professional die weet waar het over gaat. Repeteren is hard werken, er wordt aandacht besteed aan het repertoire maar ook de zangtechnieken worden niet vergeten.

De contributie bedraagt € 20,00 per maand p.p. (per 1 juni 2018) en wordt maandelijks automatisch geïncasseerd.Wordt u samen met uw partner lid dan krijgt u per maand € 6,00 korting.

  

Wilt u lid worden of eerst eens een repetitie bijwonen of wilt u wat anders weten neemt u dan contact op met het secretariaat via e-mail: info@swingkoordrenthe.nl

 

BOEKINGEN

Zingen is leuk, maar het is nog leuker als je publiek hebt.

Wilt u dat wij – een gemengd senioren popkoor - eens bij u komen zingen, neem dan contact op met het secretariaat via info@swingkoordrenthe.nl

We willen dan o.a. weten of we binnen of buiten moeten zingen, of er bepaalde wensen zijn t.a.v. repertoire, enz. We hebben een keyboard dus de aanwezigheid van een piano is niet strikt noodzakelijk.

Kosten en condities nader te bepalen.